resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 2450
    (bkz: 10 nisan 2021 galatasaray fatih karagümrük maçı)

    rakibinden tokat yedi ancak faul verilmedi. top kornere gitti. hakemler çok net gördüler. aynı tokadı bizim futbolcu atsa net sarı karttı.

    niye yazdım bunu?

    biz futbolcularımıza sahip çıkmalıyız. çifte standardı en üst seviyede uygulayan bir tff yönetimi ve kurulları ile karşı karşıyayız. kendimi galatasaray taraftarı olmayan yabancı veya gurbetçi galatasaray futbolcusu yerine koyuyorum. en fazla üç beş maç sonra galatasaray camiasından gelen cılız tepkilere ve hakemin her pozisyonda art niyetli davrandığı açıkken hakemden çok futbolcuyu eleştiren taraftara bakıp maçlarda etliye sütlüye dokunmadan oynamaya çalışırım. çünkü ömer bayram gibi elimden geleni yapmak için oynarsam rakiplerin tekme tokat dalıp sarı kart görmeleri gereken pozisyonlarda -hakem refleks olarak faul çalmazsa- oyun devam eder yerde kıvranıp rezil olurum veya daha kötüsü sakatlanırım deandre yedlin gibi.

    takımın eleştirileceği noktayı geçtik. futbolcuların eleştirileceği noktayı geçtik. bu ortamda babel bile gayret ediyorsa fatih hoca'nın ikna kabiliyetidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın