• 428
    13-14 yaşlarından beri tanıdığım oyuncu. onu benim kadar izleyen, takip eden, karşılıklı oynayan biri yoktur burada muhtemelen.

    savunması ile var olan bir oyuncuydu. kariyerinin başlarında enerji getiriyordu takıma. ama artık herkes çözdü onu ve onun üzerinden çok kolay sayı buluyorlar. hatta enerji getireceğim saçmalığı ile çok saçma fauller yapıyor.

    hücumda tek istediğimiz boş şut atması ama onu da yapamıyor. bunlara rağmen de takımda en çok maaşı alan oyuncuların başında geliyor.

    taraftara oynamayı ama iyi biliyor. takımdan da gönderilmeyecek, onu da biliyor. bu yüzden rahat. o 13 yaşındaki göksenin bu takıma girmek için çok çalıştı ama artık çalışmıyor, çabalamıyor. uzun zamandır kendini gram geliştirmedi. yine kendisi basketbol camiasında da çok kollanıyor. taraftara takımın ruhu olduğu iyi aşılandı medya tarafından. her maç yorumcu bunu birkaç kez vurguluyor. göksenin ne kadar berbat oynarsa oynasın sadece 1 güzel hareket yapması yetiyor.

    bir gün gidecek o da bu takımdan. o gidince dertler bitmeyecek tabi, bizde bir dert biter bini başlar. ama önemli bir yükten kurtulmuş olacağız. bir takımın ruhu, kaptanı göksenin olursa o takım işte anca bu kadar olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın