resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 612
    candaş tolga ışık'ın kendisine burak demesi, fenerbahçe eski başkanının galatasaray tarihteki ilk şekeci takım, sürekli şike yapıyorlar demesi kadar sözlükte konuşulmayan başkan adayı.

    öncelikle kendisini ya da başkan adayını desteklemiyorum. zaten oy hakkım olmadığı için desteklemem ya da desteklememem çok önemli değil. fakat bir tarafta kulübe, sadece yönetici ya da futbolculara değil, olduğu gibi kulübe bir terör örgütü ile yakınlaştıranlara ve şike yaptı diyenlere ses çıkarmayan yöneticilere herhangi bir konuda ses çıkartılmazken bir gazetecinin ismiyle hitap etti diye ortalık yangın yerine dönüyor.

    galatasaray tarihinde hiç olmadığı kadar kolay dokunulan, kolay ceza verilen, hakkı hem saha içi hem de saha dışında çatır çatır yenilen durumda. arda turan'ın, oğulcan'ın, fatih terim'in aldığı cezaların ne hukukla ne de ceza yönetmeliğiyle alakası var. hiç kimseye çıkmayan sarı kartlar kırmızı kartlar bize çok rahat bir şekilde çıkıyor. ceza sınırında olan oyuncularımız ilk faulde sarı kart görüyor. üstüne üstlük bütün anadolu takımları tek bir ağızdan konuşarak kazandığın her maçtan sonra gündemi değiştirip algı yönetimine giriyorlar. mevcut yönetimimiz ne yapıyor? bu duruma sebep olanları en önde ibra ediyorlar.

    şimdi merak ettiğim konu, hangisi galatasaray'ı daha çok itibar kaybına uğratıyor. sana fetöcü, şikeci deyip, hakkını göz göre göre yiyenlerin önünde düğme ilikleyenler mi, yoksa şahsi olarak kendisini küçük düşüren bir tweet atılan mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın