• 9
    önümüzdeki sezon kesinlikle khimki denen garabetin yerine euroleague'de olması gereken takım. aynı zamanda faal eurocup sezonunun* bir numaralı favorisi. devam eden yarı final serisinde unics kazan önünde 1-0 öndeler, 2'yi bulmaları durumunda finale yükselecekler. rakip de monaco ya da gran canaria olacak (monaco 1-0 önde).

    bologna bu sezon eurocup'ta oynadığı 19 maçın 19'unu da kazandı. ilaveten şöyle de bir istatistik mevcut:

    https://twitter.com/.../1379545080479023105

    "lokomotiv kuban'ın 20 maçlık bir namağlup serisi vardı 2017-18'de. finalde darüşşafaka bunu bitirmişti."

    euroleague konusuyla alakalı bir açıklama da sokuşturalım; euroleague normal sezonunun son haftası bugün ve yarın oynanacak müsabakalarla bitecek ve playoff tablosu katılımcı takımlar özelinde netleşecek. oynanacak olan son karşılaşmalar sonucunda valencia, euroleague'de playoff yapamazsa monaco-gran canaria ile bologna-kazan serilerinin galipleri gelecek sezon euroleague'de yer alacak, kayıtsız şartsız. eğer valencia playoff'a kalırsa işte o zaman sadece eurocup şampiyonu euroleague'e dahil olabilecek.

    kinder bologna gibi bir ekolün, tarihin devamı olan bu oluşum avrupa basketbolunun en üst seviyesinde yer bulmalı kendisine. marco belinelli'siyle milos teodosic'iyle vince hunter'ıyla güzel şeyler sunacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın