• 13
    beni 16 mayıs 2015 galatasaray gençlerbirliği maçına götürmüş goldür. bu maçta attığımız golde bjk ve fb taraftarı kalecinin golü bilerek yediğini, topa kolunu açmadığını, dolayısıyla şike yapıldığını söylüyorlardı. biz de aptala anlatır gibi bu golün en fazla kaleci hatası olabileceğini bu adamlara anlatmaya çalışıyorduk.

    maçı izlemedim golün videosuna denk geldim hakikaten abuk subuk bir gol, naçizane fikrim aptalca bir kaleci hatası. merak ettim bakayım dedim ekşide ne konuşuluyor -malum bir nevi bjk sözlük- okumaz olaydım. ghezzal öyle bir topa vurdu ki hiç bir kaleci kurtaramaz diyen mi dersin, kaleci auta çıkacak zannetti diyen mi dersin, kudurun renkliler diyen mi dersin gırla...

    sorun işte bu, tutarsızlık. sen o sene tertemiz şampiyonluğumuza hala o gol yüzünden çamur atan bir taraftarsın, kendin 10 kat saçma bir pozisyona konu olursun aklamak için türlü türlü söylemlerle komik duruma düşersin. bence o golde de kalecinin yapacağı bir şey yoktu, bu golde de şike şaibe aramam net kaleci hatası bir gol. kimse bir taraftardan objektiflik beklemiyor ama azıcık samimiyet, tutarlılık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın