• 10
    bu ülkenin bir problemi de, aydın diye geçinen birçok kişinin fanatik amigo seviyesinden ileri geçememesidir. örnek mi istiyorsunuz?

    işte murat bardakçı, işte vahdettin engin, işte fazıl say, işte uğur dündar ve daha niceleri. bunlar kişilikleri oluşmamış, rüzgara göre fırıldak gibi dönen, fikir namusuları olmayan sözde aydınlar. aslında biraz iç dünyalarına girince rambo okan’dan hiçbir farklarının olmadığını anlıyorsunuz.

    murat bardakçı ile vahdettin engin bozacı ile şıracı gibi. neymiş boyumuzca kitap yazmış. iki-üç yıl önce 1959 yılı öncesi şampiyonlukların farklı kategoride olduğu için sayılamayacağını, beşiktaş’a verilen 1957/58 yıllarına ait şampiyonlukların da iptali gerektiğini milyonların önünde tv yayınında söyleyen vahdettin engin ne oldu da fırıldak gibi dönüp söylediklerini inkar etti ve tam tersini söylemeye başladı. peki neden? bu vahdettin engin galatasaray içine sokulan kriptolardandır ve derhal kovulması gerekir galatasaray lisesi müdürlüğünden.

    isterse aya kadar ulaşacak kitaplar yazsın bir kişi. fikir namusu yoksa kitap yüklü zavallıdan! farksızdır. murat bardakçı da bu ülkenin amigolarından biridir. söylediği her şey zırvadır ve yok hükmündedir. tarih varmış da belge varmış da bilmem ne varmış da. altmış iki yıl sonra hangi hak talep edilebilir. tarih böyle bir garabeti haklı gösterebilir mi? altmış iki yıldır aklınız neredeydi? hukuk buna izin verir mi? düşünün sizi birileri gelip otuz yıl önce bir olay yaşandığını iddia ederek suçlasa hukuk ona ne der. defol git der. otuz yıldır aklın neredeydi der.

    tabi bunlara ek olarak şununda eklemek lazım. kim ne derse desin bu kararı kimin vereceğini bütün türkiye biliyor. vahdettin’in, bardakçı’nın, selim soydan’ın, ali koç’un zırvalamaları laf-ı güzaf. kararı verecek olan makam bu garabetin de farkındadır umarım. eğer garabet bir karar çıkarsa bu sandığa da aynen yansıyacaktır diye düşünüyorum. başka bir alternatif yoktur ve olamaz. ertem şener gibilerinin, bu kararı verecek olan tff’dir gibi söylemlerine çocuklar bile kanmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın