• 8
    --- alıntı ---

    o zaman yazmıştım, tekrar edeyim: prof. dr. vahdettin engin konusuna hâkim ciddî bir son dönem tarihçisidir, özellikle de sultan abdülhamid döneminin türkiye’deki önde gelen uzmanlarındandır, senelerini arşivde geçirmiştir, bütün çalışmalarını belgelere dayandırır; hattâ galatasaray lisesi’nin tarihi olan “mekteb-i sultanî” isimli eserin yazarı da odur! spor tarihi konusundaki yayınları kendine lâf atanların boyuna yakındır ve dolayısı ile 1959 öncesi şampiyonluklar hakkında söylediklerine karşı çıkanlar, hoca’nın görüşünü çürütebilmek ve geçmişte kazanılmış kupaları yok sayabilmek için ortaya belge koymak zorundadırlar!
    --- alıntı ---

    bunama alametleri gösteren bir başka tarihin arka odacısı.

    afyoncu gibi bardakçı'da dün farklı konuşan ama bugün farklı konuşan fenerli vahdettin' i savunmaya geçmiş. öncelikle bizim vahdettin denen fenerlinin kuruluş ocağımız mekteb-i sultaniyi anlatmasına ihtiyacımız yok kendisi bu değerli okuldan çıkan ve galatasaraylıların desteklemediği bir şahıstır. bundan öte biri değildir. vahdettin'in lisemiz hakkında kitap yazması onun otorite olduğu anlamına da gelmez. o nedenle yok şu kitabı yazdı bu kitabı yazdı goygoyunu geçiniz.

    programında ona buna fırça atmaya alışmış ama geçecek o işleri. aynı seviyede yanıt vermek gerekirse
    kimsenin 1959 öncesi şampiyonlukları yok saymıyor. neden bunu anlamıyorsunuz gerizekalı mısınız? 1959 şampiyonlukları lig statüsünde değildir. lig statüsünde değil demek yok saymak değildir.

    düzenleme : anlam bozukluğu düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın