resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2520
    günümüz futbolunun bir nevi matematik bilimine evrildiği bir gerçek. ve o bilimin john nash'i tarafından dizayn edilen liverpool'da oynayan genç isim de ozan.

    bu takım, maç içerisinde oluşabilecek en ufak bir pozisyonu, senaryoyu çalıştırılan bir ekip. a'dan z'ye kadar (teknik ve taktik haricinde; yeme, içme, uyku, okunulan kitap bile dahil) her şeyin en iyisini yapmak zorundalar çünkü ligleri dünyanın en zor ligi, kulübün adı da liverpool. ozan, top rakibin kalecisindeyken bile sağ bekin o an ki pozisyonu nedir, 8 numaralı futbolcuları nerede duruyor, forvetleri orta alana mı yaklaşmış yoksa kanat oyuncusunu oynatacak bir yer mi almış gibi bir çok hangi senaryo varsa dikkat etmek için uyarılan bir takımda oynuyor. öyle bu ülkedeki gibi top hele bizim savunmaya bir gelsin de bakarız denilen bir yerde değil.

    demem o ki bu çocuk böyle bir takımda henüz 2. ayını bile dolduramadan sahaya sürüldü. normalde kloop onu tüm ihtimallere karşı en az 30 kez çalıştırmadan, maç maç video analizi yaptırmadan, yerine oynadığı van jick'ten destek aldırmadan real madrid gibi dünya devinin karşısına sürmezdi. ve o ozan tabii ki hata yapacaktı ve yaptı da. sorun hata yapması ise kusura bakılmasın ama hata yapmayan bir futbolcu yok. sorun futboldan anlamamak, izlenilen maçı kendi ligindeki futbola benzer şeyle kıyas etmek ise daha çok avrupa maçı izlenilebilir. ama sorun bu çocuğu çekememezlik ise o da kişilik bozukluğudur, buna yapacak hiçbir şey yok.

    (bkz: 6 nisan 2021 real madrid liverpool maçı)

    edit: maç başlığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın