resim
Suat Kaya
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sakaryaspor
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 241
    https://www.youtube.com/...op&v=9KFyp7KIgmY

    muhteşem bir röportaj vermiş olan, galatasaray'ın efsane ismi. bugünlerdeki kötü ve negatif ortamdan, keyif vermeyen galatasaray'dan uzaklaşmak isteyenler; yarım saatliğine gedson'u, etebo'yu, 9'da 9'u, 1959 öncesi şampiyonluk yalanını falan filan kenara bırakıp mutlaka izlesin.

    uzun zamandır bu kadar keyif alarak izlediğim bir şey olmamıştı sanırım. futbolun teknolojiyle yapaylaştığı, futbolun ve futbolcunun o eski gizemini yitirip her şeyin kolayca ulaşılabilir, tüketilebilir hale geldiği, sosyal medya ile birlikte hakemin sülalesinden var operatörünün kim olduğuna kadar her şeyin didik didik edilip en ince ayrıntılarına kadar kutuplaştırıldığı şu çirkin ortamda, anlattıklarıyla çok büyük keyif verdi bana.

    ayrıca çok saygılı, çok da mütevazi bir insan belli ki. en az övdüğü futbolcular kadar yetenekli olmasına rağmen her zaman arkadaşlarını ön plana çıkarıyor. hagi'den, popescu'dan, taffarel'den nasıl bahsettiğini izlerseniz göreceksiniz, gerçekten şahane bir dostluk, sevgi ve saygı var. anlatımı da çok akıcı, insan aynı anda o ortamı hayal ediyor ister istemez, terapi gibiydi vallahi. bugüne kadar da duymadığım çok sürpriz hikayeler anlattı. çok yaşa suat.

    umarım kariyerinde ve hayatında çok mutlu olur, çok büyük başarılar yakalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın