• 405
    koca milli takım arasını bu maça hazırlanarak geçirmesini beklediğimiz teknik kadro ve takımın bize büyük sürpriz yaparak gram futbol oynamadan bitirdiği maç oldu. bunu skordan bağımsız söylüyorum çünkü 1-0 yenilseydik de bu bakış açım değişmezdi.

    anlamadığım nokta tam olarak bu: eksikler 2 hafta öncesinden belliydi ve onca hazırlığa ve kadro denemesi sonucunda yapılan tercihler şener'in sağ bek ve gedson'un stoper oynaması mıydı yoksa böylesine uzun bir süre takımı hiçbir şekilde hazırlamadan mı geçirildi?

    o kadar çok tezat var ki kadro seçiminde. mesela dünya yansa hoca'nın tercih etmediği şener ilk 11'de başladı, ki o şener ilk golde ortayı yapan hataylı oyuncuya sadece eşlik etmekle yetindi. keza 2 stoperin eksikliğinde ozarnwafor 1 dakika bile süre almadı bu maçta.

    keşke fatih hoca ve futbolcular, bütün haftayı heyecanla geçirip de bir umutla televizyonun başına oturan bizim böyle ruhsuz bir takım görüntüsüyle karşılaştığımızda yaşadığımız hayal kırıklığının ve ihanete uğramışlık hissinin birazını anlayabilseler.

    yine de hepsine tek tek teşekkür ediyorum, artık bu sezona dair gram umut beslememem gerektiğinin farkına varmamı sağladılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın