• 108
    bu arkadaşın ilginç tweetlerinin çıktığı gece yaptığı konuşmada bir cümlesi var. ortalık ayağa kalkınca gözden kaçmıştı o gece.

    açık açık ; "bir hukukçu olarak şuan bunu söylememem gerekiyor ama 59 öncesi şampiyonluklarımız kabul edilecek." o gece dikkatimi çekmişti.

    hemen hemen aynı tarihlerde nihat özdemir'in bir açıklaması var, sanırım beinsport yayınında idi ; "1959 öncesi şampiyonluğu olan takımlar başvursun sayalım."

    güntekin onay ile yaptığı son programda takındığı araştırıyoruz, bakacağız gibi söylemlerin aksine açık açık başvurun verelim demişti.

    az önce de milli takımlar hesabından atılan şu tweete denk geldim ;

    https://twitter.com/...618122068967424?s=20

    gerekli yerlerle görüşülüp bu şampiyonluklar çoktan satın alınmış arkadaşlar :) ve %99 yeni verilen bir karar değil. taa alper pirşen'in oğulcan çağlaya'ın cezasıyla ilgili konuşup linç edildiği o gecenin öncesinden beri belliydi bu şampiyonlukların sayılacağı. ilgili kurumlar çoktan bağlanmış.

    şuanda da gelecek tepkiyi azaltmak için karar aşamasındaymış izlenimi verip böyle metin oktay'lı tweetler falan atılıyor tff'nin yönettiği hesaplardan.

    şu saatten sonra mevcut yönetimin gerekirse başkanlık adaylıklarını açıklamış isimleri de yanına alarak gerekli aksiyon planlarına karar vermesi gerekiyor. çünkü bu gayri hukuki kararla galatasaray sadece yıldız üstünlüğünü, psikolojik üstünlüğünü ve para kaybetmeyecek, size de futbolunuza da lanet olsun diye türkiye liginden el etek kesecek %25-30'luk kesimde galatasaray taraftarı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın