• 2799
    onyekurunun olmaması gereken 11'dir.

    benim düşündüğüm ideal 11 şu şekilde:

    muslera

    yedlin - luyindama - marcao - saracchi
    taylan
    soso emre kılınç
    kerem arda
    mohamed

    gedson'un performansını tatmin edici bulmuyorum, benim için hayal kırıklığıydı. elbette bu değerlendirmemim son maçta skandal bir şekilde stoper oynatılmasıyla bir ilgisi yok. uğruna emre kılınç'ın yedek bırakılacağı kadar iyi bir performans göstermiyor. ki zaten emre'nin sol iç performansını iyi buluyorum.

    onyekuru'yu 11'de görünce beynime kan sıçrıyor. açık alan bulamadığında bu kadar pasif, etkisiz ve sinik çok az oyuncu vardır. topla ilişkisi çok kötü, sprinter özellikleri nedeniyle sadece boşluk bulunca iş yapıyor. bu yüzden özellikle pas oyunu için gerekli bazı özelliklerini geliştirine kadar hamle oyuncusu olarak kenarda beklemesi gerektiği kanısındayım.

    gelelim kerem'e. ezilen halkların hakkını bile kerem'i savunduğum kadar savunmadım. formanın bir türlü ona verilmemesi hakikaten akıl alır gibi değil. soso sağ kanatta gittikçe sıradan bir oyuncuya dönüştü bence. üstelik savunmaya katkısı yok denecek kadar az. kerem hızlı, tempolu, savunmaya katkı veren ve onyekurunun aksine toplu oyunda da etkili olabilen bir oyuncu. onyekuru'ya antep maçında yaptığı asisti onyekuru bırakın yapmayı hayalinde bile canlandıramaz. eğer o kanatta oğulcan oynayacaksa bundan sonra -ki oğulcan gayet verimli bir oyuncu-, kerem'in kesinlikle solda oynaması gerekir. kerem'in bu performansla böyle bir takımda yedek kalmasının rasyonel hiçbir açıklaması olamaz.

    en uçta kesinlikle mohamed oynamalıdır. performansı düştüğü için maç içerisinde kolaylıkla gözden çıkarılarak oyundan alınabiliyor ama unutulmamalıdır ki mohamed'in görkemli performansı hocanın çift santrafor aşkından sonra bozuldu. çabucak oyundan çıkarılması sinir bozucu. mohamed bu takımın geleceği ve bana göre en iyi santraforudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın