• 253
    --- alıntı ---

    lig kendi fatih hocasını arayan rakiplerimiz ile dolu

    --- alıntı ---

    altına imza atacağım, sonuna kadar doğru bir cümle kurmuş şahane pazar'ın şahanesi, harbi galatasaraylı, nejat uygur'un evladı, süheyl uygur'un kardeşi güzel insan.

    dışarıdan bakan z kuşağı belki pek tanımasa da x ve y kuşağı kendisini gayet sever, sayar. bu kadar uzun girizgahı şunun için yaptım, yaptığı yardımları kimsenin gözüne sokmaz, işine bakar. bundan dolayıdır ki ismi magazinde pek geçmez, bilenler bilir, bilmeyenler de sadece yorumlar.

    söylediği söze tekrar gelirsem, ben de fatih hoca'ya çok kızgınım; hatta son maçtaki yanlışlarından dolayı galibiyeti eliyle verdiğine inanıyorum. ancak her kötü gidişte "istifa" yazacak kadar benliğimi yitirmedim. geniş perspektiften bakarsak dünyada ve ülkemizde futbol ortada. pandemiden sonra zaten her şey daha da beter hale geldi. insanlar canının, ekmek parasının derdinde ve mutlu olmak için tuttuğu takımın güzel bir maçını izlemek istiyor ancak futbol da canının derdinde. ligde maçlar seyircisiz, kupalar ertelendi, kulüpler düşürülmedi, milli maçlara giden doğru düzgün geri dönemiyor. saysam daha çok sayarım ama sözün özü bu kadar kaosun ve adaletsizliğin ortasında hoca 10 hata yapıyorsa bunu 100 gibi görmemek lazım. ben de düzgün futbol, güzel bir lig, iyi bir avrupa macerası istiyorum. benim de hayallerim var. ancak hayallerde yaşanmıyor, burası türkiye.

    velhasılı kelam, bu sezon öyle ya da böyle bitecek. sonrasında euro 2020 var ve biz ilk 2'de kalırsak emin olun çok güzel bir geleceğe adım atacağız.

    bakın umut satmıyorum, bu tarz bir yazıyı en son türkiye - hollanda maçı öncesi yazdım. o zaman da görünen köye kılavuz yazmıştım, başka bir şey yapmamıştım. her şey olacağına varır. herkes müsterih olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın