• 62
    geçen hafta biz rize'ye mağlup olduktan sonra beşiktaş ile fenerbahçe berabere kalınca hata yapıp azıcık da olsa umutlanmıştım. çünkü içimden bir ses beşiktaş'ın önce kasımpaşa'ya ardından alanya'ya yenilip erzurum deplasmanından da beraberlikle döneceğini söylüyordu. çoğu kişi beşiktaş'ın bu maçta puan kaybını beklemezken ben neredeyse emindim. içimdeki sesin ilkini duydum ama bizden ses seda yok.

    artık kolay maç yok ligde, beşiktaş istediği kadar şampiyonluğa oynasın rakipleri genel olarak küme düşme hattında yer alan takımlar. canıyla ugraşan, can yakar. daha bu türden maçı çok olur beşiktaş'ın; ankaragücü, kayseri, rize, erzurum.. bir sürü tehlike hattında takım var.

    bir istatistik çıkarılırsa beşiktaş'ın bu sezon en çok top kaybı yaptığı maçın bu maç olduğu ortaya çıkacaktır. milli ara yaramamış belli ki. kadroları da dar ve 2 futbolcu sahaya çıkmayınca elleri ayakları birbirlerine dolaşıyor. yanarım yanarım da bu sonuca rağmen bizim asilzâdelerde bir uyanış olmayacağına yanarım. şu an fark 3 ama 15'miş gibi takılıyoruz. yarın fener, denizli'yi yenerse daha kötü bir senaryonun ilk adımını izleyeceğiz. bu beşiktaş'ın stres yönettiğini hiç görmedim, daha bunun hakemi vs. de olacak ki ilki bugün gerçekleşti. kasımpaşa 60. dakikada 10 kişi kalmalıydı. işte bunlar hep biden etkisi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın