resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 556
    fenerbahçe'nin saçma gündemleri ile uğraşabilecek enerjiye sahip gibi görünüyor. en azından ben o izlenimi alıyorum kendisinden ve hatta ekibinden. peki bu neden önemli ve hatta benim önceliğim.

    bu camia o kadar winner bir camia ki her durumda, başkan ne kadar sacmalarsa saçmalasın, bir şekilde zaten kupa kazanıyor. fakat bildiğiniz gibi artık başarılar sahada kazanılmıyor. mücadele daha çok saha dışında yaşanıyor ki burada mevcut yönetimin çok kabiliyetli olduğunu sanmıyorum. başkanın hastalığı da bunda bir etken tabii ama şöyle çıkıp çatır çatır konuşacak bir yönetici bile yok. kim çıkıp konuşacak abdurrahim bey mi? yusuf bey mi? başkan zaten dediğim gibi çok yorgun görünüyor, konuşmaya mecali yok. bunu fırsat bilen malum takım ise at koşturuyor gördüğünüz gibi. karşısında ne bir gündem oluşturabiliyoruz ne de algı yaratabiliyoruz.

    burak bey ve ekibinin en azından bu enerjiye, güce sahip olduğunu düşünüyorum. işin ekonomi konusu zaten rayına girdi. uefa zorla da olsa tüm kulüplere bunu öğretti. bundan sonra tersini yapmak için gerçekten iş bilmez olmak lazım.

    dediğim gibi, bu camia zaten winner bir camia. bir şekilde kupa kazanır. bizim ihtiyacımız, enerjisi yüksek, sesi gür bir yönetim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın