• 166
    fenerbahçe otobüsünün kurşunlanması olayının bütün delilleriyle birlikte aydınlatıldığını, olayı gerçekleştirenlerin iki kişi olduğu, birisinin telefonla haber verdiği, diğerinin av tüfeği ile ateş ettiğini iki üç kez yazdım (farklı başlıklar altında yazdım) tekrar ediyorum. kurşunlanma olayından hemen önce bu iki kişi arasında telefon konuşmalarının olduğu, hatta bu konuşmada otobüsün nerede olduğunun haber verildiği bile tespit edildi. isteyen herkes internetten araştırdığında bu bilgilere ulaşabilir.

    peki fenerbahçe yönetimi bunu bilmiyor mu? bal gibi de biliyor ama olayın faillerinin üstüne gitmek yerine olayı her yıldönümünde köpürterek mağduriyet yaratmak işlerine geliyor.

    olayın terörle en ufak bir ilgisinin olmadığı kanaatindeyim. kurşun değil av tüfeği kullanıldığı balistik incelemede tespit edilmişken, bunu terör örgütlerine mal etmek safdillik olur. üstelik dönemin trabzon valisinin bunun münferit bir saldırı olduğunu, terörle ilişkilendirmediklerine ilişkin beyanları var. zaten terör saldırısı olsaydı emniyet ve mit şimdiye on defa konuyu açıklığa kavuşturup tepelerine binmişti.

    saldırının alçakça olduğu kesin. değil fenerbahçe dünyanın en şikeci takımı bile olsa kurşunlama olayını şiddetle kınamak tüm insanların görevidir. ben de kınıyorum ama artık yeter. failler belli, ateş edilen tüfek ele geçirilmiş, telefon konuşmaları tespit edilmiş olayın üzerine gidilmemiş olay kapatılmış hala mağduriyet yaratma peşindeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın