• 49
    galatasaray taraftarına yakışmayan söylemdir. bunu yazan arkadaşlar ya çok gençler bu adamın kulübümüze ve türk futboluna zamanında kimsenin hayal bile edemediği başarıları getirdiğini anlayamıyorlar, ya da nezaket kurallarından bihaberler.

    biz de uzun zamandır görüyoruz takımın top oynamadığını, terim'le galatasaray'ın modern futbola uygun bir futbol oynayabileceğine dair bir ışık bile olmadığını, bu oyuncularla başka bir hocanın bırakın türkiye'yi avrupa'da bile bazı şeyleri başarabileceğini, ama bu hikaye bu şekilde hashtaglerle bitmemeli. bu söylem rakip taraftarlar tarafından gazlanan bir söylem, terim'in bu halinden bile korkuyorlar gitmesini istiyorlar. örneğin, zamanında fenerlilerin bir kısmı aziz yıldırım istifa dediğinde yok yok birkaç sene daha şans verilsin gibi şakalar yapmadık mı? çünkü aziz yıldırım'ın varlığı çok umrumuzda değildi, nitekim en çok galatasaray şampiyonluğu görmüs fb başkanıdır kendisi.

    fatih terim bu kulübün yaşayan efsanesidir, bir gün vedalaşacaksak da buna uygun şekilde gerçekleşmeli bu veda. "hocam artık malesef seninle olmuyor" diyebiliriz mesela, eleştirebiliriz, saygı çerçevesinde kendimizi ifade edebiliriz. insanların belli bir yaştan sonra bazı şeyleri yapamamaya başladığını kabullenmesi zor olabiliyor, kendisi de zorla koltuğa yapışıp gitmeyecek bir insan değil zaten. biraz saygı, biraz vefa lütfen.. nankörlüğün lüzumu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın