• 3408
    valentin rosier ve rachid gezzal ikilisinin oluşturduğu sağ çizgi dışında bizden üstün bir taraflarının olmadığı takım.

    aboubakar ve mohamed’in stilleri farklı olsa da benzer kalite seviyesinde olduklarını var sayıyorum.

    josef-atiba-mensah-dorukhan filan çok daha dişli ve orta sahaya çimento döken bir orta saha profili verse de biz de donk-taylan-etebo-emre kılınç vs benzer etkiyi yaratma opsiyonumuz var. bu adamları biz de yan yana oynatsak aynı direngenliği veririz.

    üstelik adamların oyun kurucuları futbolu kafasında bitirmiş özel hayat mağduru iki adam: oğuzhan ve ljalic. bizde feghouli, gedson, arda ve emre akbaba gibi arkasını sağlama aldığında çok daha iyi top servis edecek 4 adam var.

    yani mesele beşiktaş’ı taklit edelim değil de en azından elindeki malzemeyle maksimum verimi 2020-2021 sezonunda almış futbol takımıdır.

    bizim temel sorunumuz bu. evimizdeki çocuğun boyuna kilosuna göre kıyafet almak yerine; aldığımız kıyafeti evdeki hiçbir çocuğa oturtamıyoruz. bu çocuk biçimsiz diyip her sene 4 5 oyuncuyu aforoz ediyoruz.

    beşiktaşa gelince; bu zamana kadar en ne yaptığını bilen futbolu oynayan takımdı. bizim düştüğümüzü gören ali koç fenerbahçesinin iştahına karşı işlevsel oyunlarını devam ettirebilecekler mi göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın