• 146
    özellikle son 2 sezondur * maç öncesi kadro açıklandığında sözlükte, taraftar whatsapp gruplarında, kahvede "bu nasıl kadro amk" denilip de sonrasında performans veren, puan alan takım ben hatırlamıyorum.

    bu söylemi sorgulayanlara karşı yapılan ilk kontrayı hemen savuşturayım daha lafa girmeden. evet hiçbirimiz antrenmana katılmıyoruz, evet florya'da değildik, evet tercih edilen oyuncuyu 1 kere bile 90 dakika o pozisyonda izlemedik.

    aynı anda ben ve benim gibi futbol seviyesi halı saha ve fifa'dan öteye gitmemiş milyonlar daha saat 17.50'de başımıza gelecekleri görüyorsa ve her seferinde hocanın tercihinden dolayı kepaze olunuyorsa nasıl hocanın bir bildiği var, biz bir boktan anlamıyoruz oluyor anlamıyorum. bir senede bu en az 10 kere tekrarlanıyor ve 9'unda hocanın vardır bir bildiği dediğimiz şeyleri bizden 10 kat değersiz takımlar (öyle city, real falan değil baya baya rize, ankaragücü vs.) suratımızda patlatıyor.

    futbol konusunda hocanın muhakkak bildiği çok şey var. gel gelelim son zamanlarda bu bildikleri gerçek hayatta legolas gözleri, atatürk ileri görüşlülüğü olmadan da 100km den armut gibi gözüken absürtlükleri görmesini sağlamıyor maalesef. dolayısıyla evet çok bildiği var ama siz yine de öyle çok şey etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın