resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12361
    olmadığı maçlarda topu ileriye götürme ve orada tutma sıkıntısı yaşadığımız eski galatasaray oyuncusu. gittiğinden beri hücum yapamamamız yeni değil 4 yıldır kronikleşen bir şeydi. oynadığı maçlarda hücum aksiyonlarımızın olmadığı maçlara göre iki kat fazla olması tesadüf değildi. pas iki kişi ile gerçekleşen bir olay ise belhanda takımdaki en iyi "pası alan" kişiydi. pas alan kişi olmak kendini boşa çıkarıp arkadaşlarına pas istasyonu olma, uygun pozisyon alma becerisidir. rakip oyuncuları manipüle etmek için gerekli araçtı.

    hep galatasaray taraftarına küfretmesi gündem oluyor ama insanların gece gündüz bir galatasaray oyuncusuna küfretmesi gündem olmuyor, o yüzden kapansın artık bu konu. abartmıyorum sözlüğün %99'u belhanda'yla aynı tepkiyi verirdi. iki yüzlülüğün alemi yok ben de aynı tepkiyi verirdim gece gündüz küfür yesem.

    gidişi trajikomiktir. kendi hatalarını başkalarına yüklemeye alışmış, liyakatsiz bir yönetimin kurbanı olmuştur. üstüne yönetim oyuncuların arkasında değilken, taraftarda oyuncuların arkasında olmadığını göstermiştir. oyuncuların maçlardaki isteksiz görüntüsü de bu sebepledir. destek görmediklerini hissettiklerine eminim. stadyumların boş olması da tuz biber ekmektedir bu duruma. sonuç olarak gönderilmesi hem saha içi hem saha dışı hem maddi hem manevi zarar vermiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın