• 9
    türkiye futbol federasyonunun aldığı karara göre 20 takımla oynanacağı açıklanan, galatasaray’ ımızın 5. yıldız yolunda, 23. şampiyonluğu kovalayacağı sezon.

    kadro ne olacak sorunsalı?
    sezondan beklentim; her sezon olduğu gibi gelecek isimlerden daha çok, gidecek isimlerimizin biletinin kesilmesi, para edebilecek oyuncuların piyasaya kazandırılabilmesidir.

    kaç takviye yaparız, hangi mevkilere oyuncu transfer ederiz, kiralık oyuncularımızından hangilerinin bonservisini alabiliriz, bilmiyorum.

    bildiğim tek birşey var. transfer yapılacak oyuncuların yine ve yeniden kampa yetişmeyeceği bir sezon olacaktır.

    yönetim mi?
    mevcu mustafa cengiz yönetimi’ nin aday olmayacağı, olsa bile kazanamayacağı kanaatindeyim. kendilerinden bu mali koşullarda, ffp sınırları çerçevesinden çok bir beklentimiz olmamalı.
    galatasaray takımının hakkını her mecrada, sonuna kadar arasın, galatasaray’ ı yönetimlere salça etmesin, hükümete yanlamasın, transferleri yeni sezona* yetiştirsin, yeter.

    fatih terim mi?
    kafasını boşaltıp iyice futbola odaklanacaksa, arda gibi bir isimle yönetime sataşıp, belhanda gibi bir oyuncu için taraftarla inatlaşmayacaksa, her kötü futboldan sonra hakkımızı savunurken, üslubuna dikkat edip bizi yalnız bırakmayacaksa neden olmasın.

    hedef 23
    (bkz: konsantrasyon)

    dipnot: süper lig 2020 2021 sezonu ‘nda bir mucize olur takımımız şampiyon olursa, bu entry kendini imha edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın