• 307
    "ya nasip" deyip sahaya çıktığımız maç.

    başka türlü açıklayamıyorum.

    ilk devrenin sonuna yaklaşırken sahada neredeyse hiçbir şey yok.

    ağır, böyle kasvetli, nasıl denir boğucu ve sıkıcı bir hava var takımın üstünde. bu belki de hissettirdiği şeydir. ekran başındaki bana sirayet ediyor en azından. olduğum yerde havale geçireceğim neredeyse. öyle bir hava ki bu, oyuncuların hareketlerine de sirayet ediyor. ya da bana öyle geliyor. bir ara donk ağır çekimde faul yapıyor, ağır çekimde topu yerden alıyordu falan.

    his kopukluğu var sahada. o his taraftarla da kopuyor farkındalardır umarım.

    bu arada maçın ilk yarısı itibariyle hiçbir şey yapamayan takıma bir müdehale de gelmedi. ha yediğimiz iki golden sonra stoperlerimiz donk ile fernandes'in birbiri arasında yer değiştirmesini saymazsak... buradan yediğimiz goller dışında işlerin istediğimiz gibi gittiğini çıkarabilir miyiz? olabilir de olmayabilir de... henüz hamle zamanlarına gelemedik zahir.

    sahada bizim namımıza artı yazan hiçbir şey yok. kaldı ki maçın geneli de kötü. hakem zaten standart olarak kötü. hatayspor için işler iyi gidiyor gerçi. orada da bir kötülük var. kamara adında bir topçu. abi sen aptal mısın? galatasaray kötü, takımın için işler iyi gidiyor, sen de iyi oynuyorsun. sahada hakem olsa kırmızı yiyeceksin. ne gerek var? mal mısın çok affedersin?

    ilk yarının sonlarını izlemeyip burada uzun uzun yazmam sanırım çok şey anlatıyor. radyodan maç izliyor gibiyim. spikerin maçı heyecanlandırmaya çalışması bile işe yaramıyor mesela. öyle bir ihtimal olmadığına eminim çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın