resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 4739
    emre b.'nin araba ile çarparak öldürdüğü yaya ile ilgili şu kısa haberde ismi geçen futbolcular, emre b.'nin içinde olduğu ilişkileri güzel özetliyor.

    https://www.hurriyet.com.tr/...i-yaya-oldu-39193732

    --- alıntı ---
    ...
    emre'nin kaza yaptığını duyan futbolcu arkadaşı arif erdem ile eski milli futbolcu uğur tütüneker de osmaniye karakolu'na geldiler.
    ...
    kaza sırasında kullandığı 34 hau 09 plakalı mercedes marka otomobili takım arkadaşı hakan ünsal'dan satın aldığı belirtilen emre belözoğlu...
    --- alıntı ---

    ayrıca, bu olay bu kişinin bugününü anlamak için önemli. muhtemelen iktidar ya da muktedir olan her kim varsa sadece bu dosya üzerinden kendisinin el pençe divan emirerine dönüşmesini sağlayabilir. öncesinde ve sonrasında bu olay ve ilişkilerinin uzantısı olarak daha fazla içli dışlı olmak zorunda kaldığı, bütün iradesini teslim ettiği kim varsa sonraki yıllarda operasyonel güç olarak kendisini* kullanmıştır.

    bir de; emre b'nin olayın öncesindeki durumunu hatırlamıyorum ama konu ile ilgili suçluluk duygusu ve etrafındakilerin tutmasına izin vermediği yas ve hesaplaşma süreci de bugünkü sinir krizlerinin önemli bir sebebi olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın