resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 4738
    https://www.hurriyet.com.tr/...i-yaya-oldu-39193732

    şu olaydan sonra kendisi hayatta, ama mental olarak öldü, psikolojisi normal olamadı hiç bir zaman. bugün nefret edilen bir insan olmasında maalesef o kazanın etkileri var. çünkü katil emre lafını duymaktan kaçmak için galatasaray'a ihanet etti. ve sonra dönmek istediğinde galatasaray karakter gösterdi kendisini istemedi. ve kendisine katil emre diyen kulübe göül imzası attı ve artık geri dönüşü olmayan bir kaosun içine girdi. halen daha neyin çabası içerisinde anlamış değilim. iyi futbolcu olmak, otorite olmak anlamına gelmez. biraz aklı varsa tüm sülalesine yetecek parasını ve ailesini alır, ali şen gibi bir yaz kasabasında kendine küçük bir cennet yaratır, orada yaşar. ne diye sürekli bir kendini kanıtlama peşindesin ki.

    madem teknik direktörlükte gözün var, belgeni al seneye başla. erol bulut'u ya da başkasını ne diye maşa olarak kullanırsın ki. ki bence erol bulut başarısız da sayılmaz. sonuçta puan ortalaması 2 ve takımın 1 tane iş yapan santrforu yok diyebiliriz. başarısız değildi, sadece beşiktaş kadar başarılı değildi ve galatasaray derbilerinden sadece 1 puan çıkarabildi.

    erol bulut tüm derbileri oynadı, tüm zor maçları bitirdi. geriye 10 tane kolay maç kaldı, bu uyanık geldi çöktü hemen. vallahi çok karaktersizler. yahu bir de kamuoyunda ilk defa teknik direktörlük yapacak diye lansa ediliyor her yerde. yahu bu medya, bu yorumcular, insanları balık hafızalı mı sanıyor yoksa salak mı sanıyor. yahu bu emre değil miydi, geçen sene ersun yanal'ı kovdurup son 10 maçta takımın başına geçip 17 puan kaybeden. ya siz milleti geri zekalı mı sanıyorsunuz. sanki yeni biri ilk defa gelmiş gibi reklam yapıyorsunuz. ya yeter artık insanları salak zannettiğiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın