resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 14
    ben adnan polat'in devam etmesinden yanayim, en azindan rijkaard gitmez istikrarli bir teknik kadro olur diye, ama eger cidden bu isi daha iyi yapacak bir isim varsa dinlemek de isterim. ama maalesef adnan ozturk o isim degil, tamam vaad ettikleri hepimizin istedigi seyler, ama keske bunlari bunlari yapacagim demenin yanisira, nasil yapacagini da aciklasa dedigim baskan adayidir.

    asagidaki alintilarin kaynagi ---> http://www.hurriyet.com.tr/...13807614.asp?gid=229

    --- alıntı ---

    “bu 3. dönem olarak adlandırdığım bölüm içinde, 2 sene içinde banka borçlarını tamamını kapatmış, diğer borçlarını dünyadaki başarılı kulüp ve şirketlerin kabul edilebilir seviyesine çekmiş, hiçbir mal varlığını satmadan bunları yapmış hale gelmeyi hedefliyoruz. bunu yapmak çok büyük bir sır gerektirmiyor. şeffaf ve paylaşılan bir yönetim anlayışını ortaya koymak gerekiyor. son derece hazırlıklı olarak çıktık” ifadelerini kullandı.

    --- alıntı ---

    madem buyuk sir degil aciklasin, bir insan ben baskan olursam hallederim ama baskan olmazsam, size bu sirri soylemem klup batar mantiginda biri baskan olabilir mi? o mantikta ki bir insan kendi cikarlarini, galatasaray'in ustunde tutuyor; kendi adi duyulsin kendi tanitimi yapilsin diye baskan olmak istiyordur. ayrica bu 2 senede yapilacak bir is olsa, yada dedigin kadar kolay yapilacak olsa, suan ki yonetim salak mi da yapmiyor? gibi sorular yukseliyor kafamda..

    beni en cok vuran ise:

    --- alıntı ---

    tüm amatör şubelerin bütçelerini 3-4 katına çıkartacaklarını belirten öztürk, galatasaray adası'nı geri alacaklarını ve kulüp üyelerinin hizmetine sunacaklarını kaydetti.

    --- alıntı ---

    bu kadar sovenist ve desteksiz sallanilmaz. bunu diyen adaydan ben nasil yapacagini da dinlemek isterim. bana demeli ki; sunu sunu yaparak, su sponsor anlasmalarini imzalayarak butcelerini 3-4 katinca cikartacagim obur turlu ben de sallarim iskembeden; ben de olurum baskan adayi.

    hatta buradan ilan ediyorum, 3. baskan adayi benim; 2 sene icinde, aslantepe bitecek, klubun tum borclarini kapayacagim; amator branslarda her dalda avrupa sampiyonu olacagiz, klubumuz real madrid kadar zengin, man utd kadar elit olacak. ve evet bunlari 2 sene icinde yapacagim..

    adnan ozturk'e inanan herkesden ben de oy bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın