resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3429
    fenerbahçe kulüp başkanı.

    zamanında ünal aysal'ın aziz yıldırım hakkında hoş bir tabiri vardı, "kontrolünü yitirmiş zat" demişti. bu tabir ali koç'a daha çok yakışır oldu bugünlerde. mahalle ağzıyla kavgaya çağırır gibi ifadelerle ekran karşısına davetler falan "spor" adamlarına yakışmıyor. hiç mi ağırlık yok bu tiplerde anlamak mümkün değil. artık iyice kontrolden çıktı. troll veya paralı hesaplar sayesinde gündem ve algı oluşturup, hukuka baskı uyguluyor ki göz göre göre deli saçması şeyler kabul edilsin.

    çıktığı her ortamda, suç olduğunu bile bile, terör imalarında bulunmalar falan artık haddini fazlasıyla aştı. metin ve selahattin tipi yöneticilerin ortamı bu kadar germesinde baş etmen kendisidir. çünkü bu adamlar kendisi olmasa hiç kimsenin takacağı adamlar değil.

    kendisinin türk futbolu içinde olması şu an türk futbolunun en büyük problemidir. geldiği günden beri her sezon zehir her sezon skandallarla dolu. varlığı sadece futbol camiasının daha da gerginleşmesine ve insanların sosyal medya üzerinden birbirini yemesine sebep oluyor. ayrıca maçlarda seyirci olsa daha da büyük olaylar meydana gelebilirdi. kendisi ve her hafta meydana çıkan yeni yetme birkaç fanatik türk futbolu açısından bir tehdit oluşturuyor. önce kendisi, daha sonra tff ve içindeki vasıfsızların bir an önce temizlenmesi gerekiyor. yoksa bu gerginlik hayra alamet değil. galatasaray gibi eğitimin beşiği ve tevfik fikret kültüründen gelmiş bir camia twitter üzerinden fetö muhabbeti yapmak zorunda kalıyor. siz düşünün birkaç sezon daha kalırsa "rekabet" ne hale gelecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın