• 231
    https://twitter.com/.../1377621486626820099

    yani çok amiyane bir tabir olacak ama sike sürülecek akıl yok bunlarda. bukalemunun dilini bilmem kaç cm uzatarak beslendiği sinekteki zeka bile bunlardan fazla.

    "...tarih yok sayılamaz dediği..." diye bir ifade kullanılmış ilgili paylaşımda. be zihniyetine soktuklarım, tarihi reddeden yok ki be hipokampusuna hallendiklerim. basit ulan allah'ın cezaları basit; talebiniz amatör, 1959'dan günümüze dek süren ise profesyonel, hepsi bu. amatör-profesyonel, amatör-profesyonel, amatör-profesyonel... daha ne kadar açıklayıcı olunabilir arkadaş. 1959 öncesi şampiyonluk yalanını temellendirdiğiniz iddia baştan hatalı lan. 1959 yılı öncesi kazandığınız kupalar müzenizde, kimse de reddetmiyor ki bunu, söylenmek istenen şey türkiye'de futbolun 1959'dan sonra profesyonel olarak kabul gördüğü gerçeği, bu kadar duru yahu.

    şike yönüyle dünya futbol tarihine adını bombok harflerle kazıyan, üstüne ırkçı magandaları basın toplantısı aracılığıyla sahiplenip "yes to racism" mesajını tüm kozmosa bir güzel ilan eden, zamanında fethullah gülen piçine sponsorluklar yağdıranların şimdilerde başkanlık yaptığı bir kulübün sosyal zevzekleme hesabı.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın