• 90
    belki de sezonun en önemli maçı. kendi sahamızda kaybettiğimiz 19.03.2021 rizespor maçından sonra lige tamam mı devam mı diyeceğimiz maç bu maç olacak.

    maalesef bu maç öncesi çok fazla eksik var. savunma kadar orta sahamızda malum hastalık nedeniyle hayli eksik olacak ve bunun yanında milli takımlarından dün dönmeyen yabancı oyuncuları da eklersek durum gerçekten bizim adımıza hiç iç açıcı görünmüyor.

    ayrıca bugün milli takımdan dönecek oyuncularda da pozitif vaka olmaması en büyük dileğim.

    çift forvetli sistem mohamed'in uyum sağlayamaması, orta sahada oynayan oyuncuların sahaya yerleşme ve pas alma pozisyonunda zayıf kalmaları nedeniyle başarılı olamadı.
    halbuki falcao galatasaray'a geldiğinden bu yana en iyi performansını gösteriyordu.

    hatay maçında hocanın yeniden tek forvetli dizilişe dönmesini, arda ve feghouli'yi yeniden 11'e monte etmesini umuyorum.
    forvette gönlüm falcao'dan yana mohamed'in galatasaray'ın yarınları olacağını düşündüğüm i.in tercihin ondan yana kullanılmasını bekliyorum.
    defansta donk'un yanında esas mevkii sol stoper olan ozornwafor'un oynaması en doğrusu olur. (gönül isterdi ki emin yollanmasaydı)

    orta sahada feghouli - gedson - arda - onyekuru dörtlüsü önlerinde mohamed dengeli bir takım olur.
    hocanın emre kılınç'ın yokluğunda yine sol iç olarak emre akbaba'yı oynatma düşüncesi olabilir. bu düşünce daha maç başlamadan olumsuz fikirleri de beraberinde getireceği için takıma zarar verebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın