• 9
    arkadaslar havuzdan cekilmek kulubu kapatmak degil, niye boyle dusunuluyor anlamiyorum.

    havuzdan cekiliyorum derseniz galatasaray degil, ilk once anadolu kulupleri batar, sonra trabzon, besiktas ve fener takip eder. bein musterilerinin %40'ini kaybetmeyi kabul eder mi saniyorsunuz? turkiye'de futbolu.. hayir sporu... hayir memleketi yonetenlerin "cikarsaniz cikin, dava acariz, haciz koydururuz" diyebileceklerini, cikacak galeyani kabul edebileceklerini, isteyeceklerini, haha, bunlari birakin, o galeyani atlatabileceklerini mi saniyorsunuz? atlatamayacaklarini bilmediklerini mi saniyorsunuz?

    mesela havuzdan cekilmek degil. havuzdan cekilmenin ulkede yasatacagi bomba etkisi. bunu kimse goze alamaz. galatasaray mi? havuzdan cekilir, 180 milyon lira 18 milyon euro eder, uc pahali topcusunu gonderir, sky sports vs ile de 3-5 milyon pound'a bir anlasma imzalayabilirse pek de bir sey olmaz kontrat anlaminda (davalar ayri). biz bir sekilde yasariz, ilk batacak olanlar su an kocun elini ayagini opmekle mesgul anadolu kulupleri. bakalim belediyelerden ne kadar beslenebilecekler, bakalim o illerin secmenleri bu duruma ne diyecekler...

    bu isin orta yolu sudur: "boyle bir karar cikarsa, 180 degil 380 de verseniz bir sonraki havuzda biz yokuz; hadi, galatasaraysiz bulun bir musteri." o da hizaya getirir. bir sonraki ihale de zaten secim oncesi degil mi? 250 gr. beyni olan bir iktidar duruma el koyar.

    edit: asil onemli noktayi yazmayi unutmusum: asil mesele bu dirayeti gosterebilecek bir galatasaray. geri adim atmayacak, korkusuz bir galatasaray. memleketi 500 yildan beri ileri goturuyoruz; bu konuda da ileri goturebilecek -veya en azindan geriye gitmeyi durduracak- birisi varsa o yine biziz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın