resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2492
    ozan konusunda taraftarın geneli ile ters düşüyorum. bizde sadece birkaç maça çıkan, doğru dürüst anımızın olmadığı ve parçalıya doymuş olacak ki kaçarcasına galatasaray'dan ayrılan bu aşırı profesyonel arkadaş sadece altyapımızdan çıktı diye herhangi bir sempati yaratmıyor bende. onyekuru hatta denayer çok daha büyük galatasaraylıdır benim gözümde.

    oyunculuğuna gelirsek açıkçası bizdeki ilk maçlarında zamanla real, barça, bayern seviyesine gelip avrupa'nın ilk 5-10 stoperi arasına gireceğini düşünmüştüm. ancak zamanla beklenin çok altında kaldı. yani her şeyden biraz var ama hiçbir şey tam değil. şu an liverpool gibi 1.sınıf takımda mecburiyetten oynuyor ve orada da pek iyi sinyaller vermiyor. açıkçası bu formu ile satın alacaklarını sanmıyorum. sanırım ben de potansiyeli hakkında yanıldım ve abartıldığı durumu gerçek.

    yaşadığı mental düşüş oyununa da yansıyor. beklenin altında kalmak bir futbolcu için çok kötü ve geri dönüşü zor. az sayıdaki futbolcular düştüğü yere tekrar gelmeyi başarabilmiştir. ileride evlat kontenjanından kaçarcasına gittiği galatasaray'a gelmesini de hiç istemem. belki de bu kadar acele etmemeliydin önce burada 1-2 sene pişmeliydin ozan kardeş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın