resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2491
    "inanılmaz kariyer planlaması" reyiz milli takımın en kötü stoperi aktif olarak, merih-kaan-çağlar ve konyalı abdülkadir'in gerisinde (alparslan öztürk zorunluluktan çağrıldığı için onu saymıyorum ama muhtemelen onun bile gerisine düşebilecek bu gidişle).

    2 tane topu ileri isabetli atınca "merih'ten kaan'dan 10 gümlek üstün amq" cılar ortaya çıkıyordu. avrupa elemelerinde gol yemeyen takımın stoper hattına geçtiğinden beri önce avrupa uluslar ligi'nden düşürdü, dünya kupası elemelerinde hollanda'ya* karşı rahat rahat kazandığımız maçı az daha abuk subuk hataları sebebiyle veriyordu, bugünkü letonya maçında'da* ilk golde yanlış pozisyon alarak son 2 golde ise duran topta adamını kaçırarak görevini tamamlamış oldu. grupta en rahat kazandığımız maçta da* bilin bakalım stoperde kim yok :d

    dünya kupasına katılabilmemiz için merih'in acilen iyileşip caner erkin kaskalı yerine de düzgün bir sol bek çıkarmak gerek acilen. henüz 21 yaşında diye diye raphael varane'ı da iyi stoper diye yıllarca gözümüze soktular, arkasını ramos toplamasa 28 yaşında real mallorca'ya düşmüştü. ozan da kendine çeki düzen verip şu istikrar ve oyun bilgisi problemini çözmeszse kendisini bir anda anadolu topraklarında bulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın