• 130
    “değerli ağabey, abla ve kardeşlerim;

    sizlerin de malumu olduğu üzere geçen hafta bu zamanda ortaya çıkan fikrin bir sonucu olarak dün, yani 29.03.2021 tarihli cumhuriyet gazetesi'ndeki ilanı, siz galatasaray'ın değerli üyelerinin, yola çıkarken tahayyül bile etmediğimiz katılımıyla vermiş bulunmaktayız.

    başta kendim ve bu süreçte gecesini gündüzüne katan, arayarak sizlerin değerli isimlerini bildiren, ilan metninin yazılması, revize edilmesi, sizlere ulaştırılması, ilan ile ilgili gazete ile görüşülmesi, şahsi ve ticari itibarını kullanarak azımsanmayacak indirim alınması, özel banka hesabı açılması ve nazımızın çekilerek bir gruba atılan isimlerin tek tek kaydedilmesi ile beğendiğinizi düşündüğümüz tasarımın her saniye değişen liste kapsamında yeniden yeniden ve yeniden yapılması kısmında emeği geçen ve bu itibarla ilanı mümkün kılan her biri kulüp üyesi çok değerli arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

    ilan ile ilgili olarak katılım ücreti toplama safhasında sizlere, toplanan paranın (a) ilan ücreti ve (b) ilan ücretinin artan kısmının türkiye kadın dernekleri federasyonu'na bağış olarak yapılacağını belirtmiştik. bu teşekkür metni kapsamında, ekte sizlere sunduğumuz dekontlardan da görebilecek olsanız da işin mali yönü hakkında sizlere bazı detaylı bilgiler vermek istiyoruz.

    teknolojiye muazzam hakim olmayan erkekler arasında utanmadan ve gocunmadan sekreterya ve saymanlık işini üstlenen zeynep özkalay arkadaşımız tarafından, bu ilan ve bağış tutarlarının toplanması için özel olarak açılan hesapta, dün gece hesabın kapanış tarihi itibariyle biriken para 67.793,09 tl'dir. başta 41.800,00 tl olarak verilen tam sayfa ilan ücreti, yine bir değerli yalım yönter'in firması ile çalışan reklam ajansının araya girmesi ile kdv dahil 32.500,00 tl'ye düşürülmüştür ve restart ajans'a yapılan 32.500,00 tl'lik ödeme dekontu ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

    yukarıda ve evvelki maillerimizde belirtildiği üzere artan para olan 35.293,09 tl , bugün itibariyle yine, bugüne kadar saat başı bizlere bakiye durum bildiren zeynep özkalay arkadaşımız tarafından, türkiye kadın dernekleri federasyonu'nun hesabına "galatasaray spor kulübü üyeleri adına" yatırılmış; hem ödeme dekontu, hem de türkiye kadın dernekleri federasyonu tarafından düzenlenen bağış makbuzu yine ekte siz değerli üyelerimizin bilgilerine arz edilmiştir. bu noktada kvkk kapsamında genel bir ödeme listesi göndermemiz mümkün olmamakla birlikte, siz değerli üye ağabey, abla ve kardeşlerimizin "ödemem ulaştı mı?" şeklinde bir sorusu olması durumunda zeynep sizlere bu durumu konfirme edebilecektir.

    sn. fatih altaylı tarafından da belirtildiği üzere, ilan 677 kişi ile çıkmış ise dahi, bu sayı reelde 1667, 2667, 5667'dir. ulaşamadıklarımız ve haber veremediklerimiz, ulaştıklarımız ancak insan hatası nedeniyle adlarını ekleyemediğimiz ve bu işin parçası olmak isteyen ancak ya bizden ve hatta benim şahsımdan, ya da iletişimsizlik nedeniyle ilandan hiç haberi olmayan veya basit bir typo nedeniyle sicili veya soyadı yanlış yazılan üyelerimizden bu noktada ben şahsım adına özrü bir borç bilirim. bu konuda ortada bir hata var ise, amasız, fakatsız ve herhangi bir mazeret olmaksızın hata bana aittir.

    bu kapsamda öncelikle oluşan hatalardan dolayı şahsen affınıza sığınır, imzasını koyan, çeşitli haklı sebeplerle koymasa bile maddi desteklerini esirgemeyen onlarca ve hatta yüzlerce üyemiz ile, haberi olsa idi gözünü kırpmadan destek vereceğini düşündüğümüz binlerce üyemize bu ilanda görev alan çalışma arkadaşlarımla beraber teşekkürü bir borç biliriz. iyi ki varsınız ve hem biz kardeşlerinize, hem de milyonlarca galatasaray taraftarına ses, yaptığınız katkılarla yüzlerce kadına nefes oldunuz.

    kapatmadan önce şahsi teşekkür anlamında, yasin, arda ve zeynep arkadaşlarım ile, deniz gün, yalım, timur ve güçlü ağabeylerim başta olmak üzere aktif olarak elinden gelen her şeyi yapan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim.

    nice mutlu sarı kırmızı yarınlarda görüşmek dileğiyle,

    tüm görev arkadaşları adına vekaleten,

    13000 - ahmet kaya tirali”
App Store'dan indirin Google Play'den alın