resim
Ali Akman
Takım:FCV Dender EH
Mevki:Santrfor
Yaş:22
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 294
    bursaspor'un goz gore gore milli takima attigi kazigin oznesi olan futbolcu. forvet kitliginda euro 2021'de kadroda yer alabilirdi ali, temposunu, formunu her gecen hafta ileriye tasiyordu, istatistiklerine de yansiyordu. gencecik adami kendine daha parlak, daha stabil bir kariyer istedigi icin kadro disi biraktilar.

    bu oyuncuya en cok da kendilerinin ihtiyaci varken yaptilar bunu hem de. oyuncuya zarar vermek icin kendi takimlarina zarar vermeyi goze aldilar oyle de bir gozu donmusluk. su anda playoff mucadelesini takimin en golcu oyuncusundan yoksun surduruyorlar inat ugruna. forvetsiz milli takimi da cok onemli bir oyuncudan mahrum birakmis oldular.

    bir de kendini yetistiren kulube vefa borcu varmis falan filan. bursaspor batis halinde olmasa abuk subuk 35 yasinda topculari oynatiyorlardi ali'nin onunde milyonlar dokup. kimse kimseyi kandirmasin. sanki bu ulkedeki futbolu bilmiyoruz. bu biz yetistirdik diye ovunup vefa bekledikleri gencler anca 5 kurus para kalmadiginda akillara geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın