• 7
    türker arslan, dünkü beyaz futbol yayınına tlf ile verdiği röportajda, “fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonlukları için daha önce müracaat etmiş ancak talep, başkanı bulunduğum tahkim kurulu tarafından reddedilmiştir. fenerbahçe yeni bir delil mi buldu da tekrar. müracaat etti bilemiyorum” diyor. yani demek istiyor ki kesin olan tahkim kurulu kararı karşısında fenerbahçe’nin yeni bir delil de bulması mümkün olmadığından talep reddedilir.

    tahkim kurulu başkanı bunu söylemesine rağmen, fenerbahçe amigosu abdulkerim durmaz milyonların önünde, “hayır fenerbahçe daha önce müracaat etmemiştir. bu ilk müracaatıdır. türker arslan yalan söylüyor” diye hakaret etti.

    türker arslan’ın beyanının doğru olduğundan hiç kuşkum yok çünkü tahkim kurulu başkanlığı dönemindeki bir karardan bahsediyor. buna karşı abdulkerim durmaz’ın hakareti anlaşılan o ki kapıldığı öfkenin sonucu.

    bu durumda türker arslan’ın abdulkerim durmaz hakkında şikayette bulunması ve bu hakaretin hesabını sorması elzemdir. çünkü alenen işlenen hakaret suçlarında, karşısındaki kişinin saygınlığı nazara alınarak iki yıla yakın hapis cezasına hükmedilebiliyor. bu cezayı almalı ki abdulkerim durmaz, bir daha aynı suçu işleme cesareti bulamasın. ben bunlarla mı uğraşacağım dememeli türker arslan. uğraşmalı, hatta gelip kendisine yalvarmasını sağlamalı. çünkü bu azgınlar ancak böyle zaptedilir.

    ek olarak manevi tazminat davası açmalı. hatırı sayılır bir rakama hükmediliyor. alıp o parayı çocuk esirgeme kurumuna bağışlamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın