• 120
    en başta spor kulüplerinin bugün bağlı olduğu ekonomik ilişkiler nedeniyle yapılması mümkün görünmeyen eylem. başka sebepleri de vardır mutlaka. kökeni türkiye olan bir kulübün yurtdışına hatta azerbaycan'a kaydırılabileceğini savunanlar görüyorum, bu da olası değil.

    fenerbahçe'nin şampiyonluk saçmalığı onaylandıktan sonra tepki göstermenin hiç bir anlamı yok, asıl öncesinde tepki verilmeli. galatasaray yönetimi nezdinde, resmi olarak bir açıklama yapıldı mı, bildiri yayınlandı mı? galatasaray federasyona bu başvurunun daha önce tahkim kurulu tarafından reddedildiğini, hukuka aykırı olduğunu, incelenmeksizin reddedilmesi isteğiyle bir dilekçe göndermiş diye haberler okudum ama doğruluğunu yanlışlığını bilmiyorum. her ne olursa olsun, tepkinin kamuoyu önünde verilmesi gerekiyor.

    arkadaşlar bu karar bir kere çıkarsa hiç bir güç bunu iptal edemez diye düşünüyorum, bunun farkında olmak lazım. hukuk mu üstün ne üstün kim üstün tartışıldığı bir zamanda mümkün olduğunca kamuoyu tepkisi oluşturamazsak bu kararının çıkmasını da engelleyemeyiz. sonuçta da galatasaray ligden çekilemeyeceği gibi, bu saçma, yalan şampiyonluklar da hiç bir şekilde geri alınamaz. bunu böyle bilmek lazım. ve böyle bir karar olursa da geçici süre ara verme kararıma ömür boyu devam eder, bir daha tek bir maç izlemem bu saçma ligde. bu unutulacak, es geçilecek bir şey değil. eğer yeterince tepki verilirse kimse galatasaray'ı yok sayamaz. tepki verilmezse de en az bu kararı alanlar kadar, galatasaray da suçludur benim gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın