• 111
    fenerbahçe ve beşiktaş seyircisiz oynanması gereken maça seyirci alıyor ama ceza var mı? zamanında galatasaray'a merdiven boşlukları için bile ceza veren kurum bu takımlara sessiz kalıyor.

    sergen yalçın her maç itiraz ediyor, el kol hareketi yapıyor ama tek bir maç bile ceza almıyor. fatih terim ise ağzını açtığı anda en az 2 maç ceza alıyor.

    soyunma odasında küfür etti diye arda'ya ceza veriliyor ama sahanın ortasında rakiplere küfreden futbolculara yaptırım yok.

    3 büyükler içerisinde en fazla kırmızı kart gören takım galatasaray. neredeyse her maç 10 kişi oynuyoruz. şu ana kadar diagne'den tutun, falcao ve mohammed'e kadar bütün forvetlerimiz kırmızı kart gördü. aynı pozisyonu galatasaray yapınca kırmızı kart; galatasaray'a yapılınca sarı kart!

    tahkim kurulu, oğulcan çağlayan transferini hukuksuz bularak oyuncuya para ve men cezası verdi. onlarca davada futbolcu lehine karar çıkmasına rağmen, konu sırf galatasaray oyuncusu diye ceza verildi.

    limit kısıtlamalarına fenerbahçe uymadı ama ceza bir yana, tebrik bile edildi.

    mhk başkanı çıkıp alenen galatasaray düşmanlığı yapıyor ama kim ses çıkarıyor?

    devlet büyükleri şu anda fenerbahçe kongre üyeliği de yapıyor.

    eski fenerbahçe asbaşkanı nihat özdemir, şimdi tff başkanlığı yapıyor. servet yardımcı, selim soydan gibi fanatik fenerbahçelilerde yanında.

    abi cidden midem bulanıyor artık. tamam ligden çekilmek kolay değil ama böylesine düşmanların olduğu yerde efendi kalıp kabullenmekte galatasaray'a terstir, galatasaray'ın genlerine ihanettir. dört koldan saldırıyorlar ve yetinmiyorlar. şampiyonluk sayılarında 3 fark yiyip kapatamayacaklarını anlayınca hemen 1959 öncesine gittiler, neden? çünkü başvuru yapacakları kurumun başında eski asbaşkanları ve onun trolleri var. siyasette genel kurul üyeleri var. bıktım vallahi usandım ya. herifler hande sümertaş gibi alakasız bir konuda bile ağlıyorlar yahu, bu şartlar altında nasıl duralım?

    acilen artık bir aksiyon almamız gerekiyor. bu fenerlilerin ağlaklıkları yüzünden sinir stres kalmadı bende, gencecik yaşta tansiyon hastası oldum bu adaletsizlikten dolayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın