• 21
    grubun en zor maçı. iskandinav ülkeri bize hep ters gelir, hem de norveç hücum hattı hollanda'ya nazaran çok daha kaliteli ve fizikli. sadece haaland olarak düşünülmemesi gerek. sörloth, odegaard, hauge, elyounoussi gibi isimlerin hepsi formda bir şekilde karşımıza çıkıyor. keyifli bir maç olacağını düşünüyorum.

    keşke bu kadar güçlü bir hücuma karşılık, savunmada ideal dörtlümüz olan zeki ozan/merih çağlar umut ile maça başlayabilseydik. merih zaten sakat, zeki ve ozan da oynayamayacak deniliyor. ideal savunmamızdan çok eksik var yani. kaan stoperde idare edecektir ama bu sefer de sağ bekte sıkıntı olacak. bizim savunmamız için tam bir test maçıydı ama bir arada göremeyeceğiz. yine de çağlar ve kaan ikilisine güveniyorum. sağ bekte mert müldür oynayabilir, kendisini hiç izlemedim ama seria a'da sağ bek olarak ilk 11 oynuyor. bakalım.

    her durumda gollü ve güzel bir maç olmasını bekliyorum. uzun zaman sonra tekrar milli maçlar için heyecan duyuyorum, bu bile başlı başına bir ilerlemedir bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın