resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1067
    kendisine saha dışında yapacağım tek eleştiri biraz daha kendisini geliştirmesi olur. galatasaray mobil uygulamasında taylanla olan kim bu arkadaş videosunda javier mascherano’yu türkçe okunduğu gibi telafuz etmesini unutamıyorum. maçını izlerken hiç mi spikeri dinlemedin oğulcan yarın birgün avrupada röportaj verirsin dikkat et bunlara rezil etme bizi*

    irfan can konusunda da yorum yapmak bize düşmez ama zaten birçok arkadaş düğüne gitmediğini söylemiş, kaldı ki gidebilirdi de. oğulcan’ın 18 yaşında attığı drogba tivitinden bugüne gözlemlediğim kadarıyla biraz tribüne oynamayı seven birisi gibi. bu özellik de ne olumlu ne olumsuz bi şeydir benim gözümde. fakat bende böyle bir intiba yaratmasına karşın arkadaşı verdiği sözü tutmadığı için hakikaten sinirlenmiş, takipten çıkmış, küsmüş olabilir.
    o hareketini taraftarı arkasına almak için değil samimi hislerle yapmış olabilir.
    irfan’ı da ailesi çok büyük baskı altına olabilir, anası babası oraya gidersen sütüm helal olmaz, bizimle görüşemezsin gibi her türlü duygu sömürüsünü yapmış olabilir. bazen haksız olduklarını bildiği halde ailesine sırtını dönemez insan. irfan da kardeşlerim beni anlar diyip son anda imza atmış olabilir. emre belözoğlu gibi her türlü pisliğin altından çıkan biri değil bu herif.

    hayat biraz gridir. biliyorum ülkemizin halinden dolayı canımız sürekli sıkkın, kimseye, hiçbir hataya toleransımız kalmadı ama kinimizi, öfkemizi yanlış insanlara kanalize etmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın