• 718
    artık ılgaz çınar için bile çekilmeyen spor kanalıdır. ılgaz çınar'ı diğer platformalarda izlemeye gayret edeceğim. sırf kendisini izleyip dinleyeceğim diye de aspor denen leş kanalı izlemek zorunda değilim.

    ne güzel emre bol denilen zararlıyı uzaklaştırdılar diye daha rahat izlenir olmuş diye düşünürken demin tahir kum denilen galatasaray ve fatih terim düşmanı yazar bozuntusunu fatih terim'in cezasını* yorumlaması için canlı yayına bağladı bu kanal.
    bir fenerbahçe yöneticisi veya emre bol nasıl konuşursa öyle konuştu. yani öyle tarafsız gazetecilik şu bu yok. bir antu ve ekşisözlük yazarından hallice konuşmalarına maruz kaldım demin tv'de.

    bu şahsın tv'lere bağlanıp da başka takım futbolcusu veya teknik direktörü için benzer işlere giriştiğine şahit olanınız oldu mu?

    aspor stüdyosundaki bir kişi bile çıkıp da sormadı "ey tahir kum sen iyi hoş bunları diyorsun da tff'nin dışarıya açıklamadığını söylediği rapora sen nasıl ulaştın? hadi senin gazeteci olarak kaynağını söylememe hakkın var da o zaman tff'de bunu sızdıran bir suçlu yok mu ortada?"

    https://twitter.com/.../1375531124307410946

    ayrıca aspor bu adama yarın gazetesini aldırmak için reklam yaptırmış oldu. neymiş fatih terim'in raporunu yazacakmış.

    ortada net bir suç var. bunu ya tff bilgi sızdırarak yapıyor ya da tahir kum kafasından rapor uydurup suç işliyor.

    aspor'u bundan sonra maç izlemek zorunda kalmadıkça izlemeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın