resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4749
    başarılı bir başkandır. yaptığı her şey için teşekkürü de borç bilirim bir galatasaray taraftarı olarak. her konuda mükemmel olan kimse yoktur, olamaz da. hatası da vardır belki ama bence teraziye konulduğunda kendisinin doğruları çok daha ağır basar. çok kötü günlerde elini taşın altına koymuştur. dursun özbek ile kıyaslanması kendisine hakarettir. kendisi boş bardaktan su içmez.

    galatasaray başkanı'nın siyaset yapmasını arzu edenler mesnetsizce eleştiriyorlar. her şeyi politize etmezse ölecek hastalığına sahip bir takım insanlarca sürekli olarak suçlanmaktadır. galatasaray siyasi parti mi sürekli olarak ne tarafta olduğunu belli edecek galatasaray spor kulübü başkanı? dün çıkıp korkusuzca, galatasaray başkanı'na yakışır şekilde haklarımızı savunmuştur sözde şampiyonluk sayısı değişimi iddialarına karşı. bazen teşekkür etmeyi, övmeyi de becermek gerekir. finansal fair play çekicini başımıza vuracakken, gidip yaptırdığı savunmayla avrupa kulüplerine emsal olabilecek kararı aldıran başkandır. öyle galatasaray'ın sahip olduğu şeyleri para karşılığında satıp, transfer şovu yapacak şansa da sahip değildi. olsa da yapmazdı zaten. hatalı transferleri olabilir ancak fatih terim'den başka hocayla da çalışmadılar. gelenlerden gidenlerden fatih terim de sorumludur. babel'in ücreti yüksektir çünkü fatih hoca diretmiştir mesela. ha fatih hoca işin finansal kısmıyla ilgilenmeyebilir, alakadar etmez orası ayrı. ama istediği alınmadığında da küsme huyu olduğu açık.

    yerine gelecek olan her kimse umarım istediğiniz politik duruşu sergileyebilir. sıkıldım artık galatasaray başkanı'ndan istenilen siyasi tavır isteğinden. dünya'nın hiçbir yerinde bir spor kulübü başkanı çıkıp siyasi tavrını korkusuzca ifade edemez. galatasaray spor kulübü başkanı olunca da kendi özel hayatlarını tamamen geride bırakmıyor bu insanlar. aileleri var. bir işleri var. kolay değil öyle çıkıp siyasi tavırlar almak, camianın gücünü kullanarak bazı beylik laflar etmek. ünal aysal ediyorduysa kafasının rahat olmasından edebiliyordu çünkü zaten asıl iş yaptığı yer belçika'ydı ki ünal aysal'ın da çok iyi yönettiğini düşünmüyorum kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın