resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4736
    hiç olmadığı kadar hakkımızın yenildiği, alenen tff, mhk, pfdk tarafından kafamıza vurula vurula puanlarımızın çalındığı, oyuncularımıza ve hocamıza en üst limitten ceza verildiği, verilmek için an kollandığı, buna karşılık rakiplerimizin alenen iteklendiği mevcut dönemde hala bir dönem daha başkan olması istenmektedir.

    sayın başkan sağolsun döneminde koca galatasaray camiasının bir gram ağırlığı kalmamıştır. herkese mavi boncuk dağıtmaktan, o kardeşimiz, bu canımız, öbürü aslında özelde çok iyi bir insan diye diye itibarımızı ayaklar altına almıştır. senin takımın alenen doğranır, ele geçen ilk fırsatta ayağına çelme takılır ama sen yönetiminle beyaz sayfalar açarsın sayın başkan. siz ve yönetiminiz busunuz çünkü. kendi camiasından isimlere, hocanıza kükrersiniz ama koç’a, özdemir’e kedi olursunuz. iş ilişkilerinize zeval gelmesin diye takındığınız bu ayranım dökülmesinci kafanızdan nefret ediyorum.

    galatasaray camiasının bu kadar sallanmadığı, ağırlığının bu kadar az olduğu bir dönem görmedim. sizin kadar pasif bir galatasaray başkanı da hayatımda görmedim, inşallah bundan sonra da görmem.

    döneminizde hocanıza rekor cezalar verilmiş, size rekor bir ceza verilmiş, oyuncularınıza adaletsiz ve her zaman üst limitten tonlarca cezalar yağdırılmış, 6 saniye kuralıyla takımınız şampiyonluktan tüm ülkenin gözü önünde eli çektirilmiştir. yine döneminizde rakibimiz suyun karşı yakası, resmi olmayan şampiyonlukları (bkz: 1959 öncesi şampiyonluk yalanı) saydırmak için inanılmaz algı çalışmalarıyla ve tff ile elele harekete geçmiştir ve eksik olmayın sayın başkan, onca kepazelikten sonra başta siz varken ben bu kadarı da olmaz diyemiyorum.

    son derbide alenen alınan seyircilere kesilen ceza 72 bin tl iken de sen ortalığı yakıp harekete geçmiyorsan. hiç mi bir şey yapamadın, sen de en kritik maçında alıp 3 bin kişi aynı yalanları söyleyip milletin aklıyla dalga geçmiyorsan sen galatasaray’ı ilk planda düşünmüyorsundur. kim ne derse desin. ve düşündükçe daha neler neler..

    neyse!..

    son bir iş daha başkanım. lütfen bir dönem daha, nolur bırakma bizi !
App Store'dan indirin Google Play'den alın