• 112
    maç sonunda bir istatistik ekrana geldi, iki takımın da 5 şutu kaleyi bulmuş. hollanda'nın o istatikten sonra daha fazla topu da kaleyi buldu. maçın bu skorla bitmesinin iki sebebi var: tim krul ve burak yılmaz.

    3-0 öne geçtikten sonra topu rakibe bırakmak anlaşılır ama 1990'lardaki takımlar gibi bütün oyuncularımızı ceza sahası önüne çekip dar alanda savunma yapmaya çalıştık. tabii rakip hızlıca top çevirip içerideki 4-5 oyuncusuna aralıksız ortalar gönderince gol yemek kaçınılmazdı. burak'ın frikik golü gelmese 3'ü yememiz işten bile değildi, ki son dakikalarda penaltı da geldi.

    grubun en güçlü takımı hollanda'ya karşı bu skor muhteşem. ama oyunda sevinilecek bir taraf yok. skor yorumculuğu yapıp her şey güllük gülistanlık demek de mümkün ama zaten konvansiyonel medyadaki herkes onu yapacak.

    uluslar ligi performansızın üstünden çok süre geçmedi. bizden güçlü takımlara ters gelen, bizle aynı ayardaki takımlara karşı ise diş geçiremediğimiz bir oyunumuz var. o yüzden 27 mart 2021 norveç türkiye maçında şenol güneş'in farklı şeyler denemesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın