• 1
    taraftar token'ları barındıran yerli kripto para borsası. borsanın bitci coin adı altında kendi kripto parası da bulunmakta. socios'tan ayrıldığı nokta ise, borsasında sadece taraftar token'ları bulundurmaması. çeşitliliği pek olmasa da, ekip olarak güzel işler yapmakta ve trend olan kripto para piyasasında yerli bir marka olarak bulunması ülke adına güzel bir gelişme. çünkü anlaşmaları global seviyede olacak görünüyor.

    türkiye basketbol milli takımı'na sponsor olduktan sonra, ksk token ve eses token anlaşmalarını yapmış ve ön satışlarını gerçekleştirmiştir. anka token adı altında da ankaragücü ile anlaşma yaptıklarını açıkladılar. bunlardan daha güzel olanı ise real betis ve glasgow rangers token'larını çıkaracaklar. iki kulübünde taraftar olarak arkasında iyi bir güç var. daha da gelecek tarzında açıklamaları mevcut bitci ekibinin.

    bugün de mclaren f1 takımına sponsor olduklarını açıklayarak büyük bir reklam yaptılar. bu sponsorluk olarak kalır mı ya da kripto para anlaşması çıkar mı bilmiyorum fakat mclaren takipçileri umarım kripto para gelir diye de bolca temenni de bulunmuşlar.

    https://twitter.com/...639652653707265?s=20

    gelelim eksi yönlerine. olası bir bitcoin düzeltmesinde ayakta kalamayacak kadar yeni bir borsa burası. gerçi bahsi geçen düzeltmede piyasının yüzde 80'i çöp oluyor ama olsun. bir başka eksi yön ise ön satışlardan sonra çıkan coin'lerine gerekli pik'i yapamamış olmaması. bu da geliştirmeleri başka bir yön olarak ortaya çıkıyor. toplam arz, dolaşan arz konularına da açıklık getirmeleri gerekiyor. bunlar zamanla olacak işler.

    chiliz'i $0.02'den keşfetmişken buraya yazmak istemedim.*** fakat birçok arkadaşım sonradan haberdar olduğu halde bayağı ilgi gösterdiler. bitci'den ise 0.025 tl'ten beri haberdarım, şu an ise 0.10 tl. daha yolu var, bütün paranızı chiliz'e atmaktansa ikinci bir seçenek daha mantıklı geliyor.

    son olarak bu konusu geçen yerler bolca spekülatif vaziyetlerle yaşıyor. o yüzden mümkünse unuttuğunuz, sizi üzmeycek bir parayı atın. çünkü yükseliş döneminde her yerde yazısını okuduğunuz, reklamına denk geldiğiniz bitcoin'in, düşüş döneminde esamesine bile rastlamazsınız. he bir de, sonuçta bu piyasada hepimiz müşteriyiz. birinin sattığı ürünü alıyoruz. bir kişi, iki kişi, üç kişi kar eder; dördüncü kişinin zararından tüm piyasa dengelenir. dördüncü kişinin ailemden birisi olması beni üzer. gssözlük ailesi her zaman tedbirli olmalı.

    geçen seneki mart ayının grafiğini atarak kapatıyorum yazıyı.

    https://gss.gs/iVT.jpeg
App Store'dan indirin Google Play'den alın