• 48
    stoper olayinin sıkıntılı oldugu mac. ozornwafor ne durumda bilemiyoruz, hoca neredyse hic sans vermedi. gerci sever hoca boyle kritik maclarda hic oynamamis genc oyuncu oynatip bir anda kazanmayi. ama ote yandan hazir oldugunu dusunmedigi oyunculari da yillarca bekletmisligi de var, ornegin taylan.
    neyse, konumuza donersek donk'un maca yetisecegini kabul ediyoruz, aksini dusunmek bile istemem. yaninda ozornwafor olabilir tabi ki ama diger secenekleri de dusunmek lazim. taylan'in stoperde iyi performans verdigi bir iki mac oldu diye hatirliyorum. ayrica geriden top cikarma konusunda da rahatlatici olabilir. hatay'in atletik afrikalilariyla bogusabilir diye de dusunuyorum. onun disinda da aklima pek bir isim gelmiyor acikcasi. etebo cok riskli olur, linnes, omer bayram falan hic olmaz, baska da isim bilmiyorum.
    alt yapidan umit vadeden bir stoperimiz var mi acaba? emin bayram'i kiraya gonderdik diye hatirliyorum.
    stoper isi cozulunce, kimin kullanildigina gore orta saha sekillenir ve tek forvet cikariz buyuk ihtimal. ancak falcao'dan ziyade mustafa'yi tercih eder gibi geliyor bu mac ozelinde. zira hatay cok diri bir takim ve fiziksel mucadele on planda olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın