• 572
    fatih terim'in ısrar ettiği saçma formasyon sebebiyle şampiyonluğu bıraktığımız maçtır.

    çift forvet oynayınca daha baskılı oynayacağımızı sanıyor ama büyük yanılgı içinde. elindeki forvet oyuncularının çift forvet oyununa uygun olmadığını görmek için kör olmak lazım. her iki oyuncunun da özellikle mustafa'nın performansının nasıl düştüğü bizim evden gözükürken, sahanın dibinden göremiyor hoca. şaka gibi.

    bu da yetmezmiş gibi, 70 dakikalık kondisyonu olan falcao'yu değil de bu maçın üzerine iki tane daha 90 dakikalık kondisyonu olan mustafa'yı ali koç bile almazdı oyundan çok belli ederim diye düşünerek.

    emre akbaba ısrarına ise hiç girmek istemiyorum çünkü sıktı artık. hasbelkader uzaktan bir gol attı diye sezon sonuna kadar garantiledi artık ilk onbiri.

    son olarak, defans oyuncularına nasıl ikaz etmez riske girmeyin diye kafayı yiyeceğim. sivasspor'a böyle 2 puan verdik, kayserispor'a az kalsın böyle puan verecektik ama defanstakiler hala aynı riske giriyor. bu hataları yapan arkadaşı bir sonraki hafta değil halısaha maçına çağırmayı, arkadaşlığımızı keserdik biz.

    daha hala şampiyonluk umudu olan arkadaşlara da imreniyorum doğrusu. sadece futbola değil, hayata böyle naif bir umutla bakmayı çok isterdim doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın