• 80
    oyuncularımızın gözümüzdeki değerini bu denli ilginç bir sebepten ötürü düşürmek/yok etmek çok enteresan. tamam profesyonel futbolcular, tamam sorumlulukları çok büyük, çok büyük bir camia çatısı altında (şu ana kadar yaşattıklarını baz alaraktan) başarılara imza atacaklar. belki hata da yapmış olabilirler fakat kendimizi sütten çıkmış ak kaşık sanaraktan bu gencecik çocukları "gereğinden fazla" yermeyi yakıştıramıyorum.

    hayatı öğrenmenin binbir türlü yolu var. kimi ilkokuldan başlar bu büyük sınava hazırlanmaya, kimi liseden, kimi çeşitli acılara göğüs gererek farkındalıklarını artırır, kimi çok gezerek, kimi üniversite için farklı şehire gidip yalnız yaşayarak vs. ve bitmez bu. sınavın en kallavisini yaşayabileceğiniz akla gelebilecek en önde olan ülkelerden birindeyseniz hele hiç bitmez. insan bir miktar farkındalık sahibiyse kendine katarak kendini geliştirmeye özen gösterir. bu yolda yürürken de muntazam bir şekilde yaşayamayabilir hayatını, dört dörtlük olamaz. hatalar yapar, ders çıkartır. eğer bu çocukların yaptıkları gerçekten hata olarak değerlendiriliyorsa?!

    irfan can'ın lacivertli ekibe transferi, transfer öncesinde çocukların yaptığı gol sevinci, birbirini sosyal medya üzerinden takip etmeler, takipten çıkmalar, düğününe gitmeler, gitmemeler ıvır zıvır her ne hikaye ise; şahsen zerre üzerinde durmuyorum. tekrar ve üzerine basarak söylüyorum gencecik kardeşlerimiz bu çocuklar. mevzuları bu denli körüklemeye gerek var mı?

    milli maç arası geçse de 3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı ile bomba gibi ilk 11'imize geri dönseler diye beklediğim ikili.

    edit: bi' an bi' durup düşündüm de kerem gelsin 11'e kerem, oğulcan yine bomba gibi gelsin 2. yarıda forma bulsun (:
App Store'dan indirin Google Play'den alın