• 31
    2020- 2021 sezonunda ligi nerede bitireceğimizin tescilleneceği maç.

    beşiktaş, bu haftada kasımpaşa ile oynayacak. tabii ki bu maçın sonucu da çok önemli olacak ama biz kazanırsak her şeye rağmen kalan final haftalarına iyi bir reaksiyon verecek hale geleceğiz. fenerbahçe ise içerde denizlispor ile oynuyor ve yüksek ihtimalle kazanır; artık ikinci bir gençlerbirliği vakası olmaz.

    bizim adımıza, 21 mart 2021 beşiktaş fenerbahçe maçı'nda her iki takımın da puan
    kaybı yaşaması sonrası ciddi anlamda sezonun en kritik maçı haline gelmiştir. ya batacağız ya çıkağız. son rize maçımızdan sonra lyundama'nın cezalı olması asla bir kayıp değil; eğer donk yetişirse zaten bunun yerine oynamalıydı. sadece marcao'nun cezası sıkıntı bizim için. yedlin'in de bu maçta cezalı olmasa da oynacağını sanmıyordum. o da rize maçında çok kötüydü, yerine basit adam linnes oynayacaktır. geri dörtlüde donk'un partneri etebo olacak gibi. ozonrwafor hamlesi çok riskli kesinlikle..

    artık sahada koşan, pres yapan ve oyun aklı yüksek adamları görmek istiyorum. onyekuru ve kerem ile başlasak kim hocaya bir şey diyebilir? bir kere deneyelim ne olabilir ki en fazla.. çift forvet kanatsız orta saha ile yürümüyor. bunu kayseri ve rize maçlarında gördük. ne emre kılıç bir emre belözoğlu ne de gedson fernandez okan buruk olabilir. o kurgu bu adamlarla olmuyor işte. emre kılıç iyi bir pasör değil, ceza sahasına giren biri ya da kanatlara giden biri değil. gedson da ha keza öyle. taylan, onyekuru, kerem, feghouili kesinlikle orta sahada olmalı. diğer isim keşke oğulcan olsa ama sanmıyorum oynayacağını. oğulcan da olursa enerjisi yüksek, topa hakim olabilecek bir orta alan 5'limiz olur. forvet ise mustafa olmalı: bizim bu maçta hatay'ı çıkarmamız ve sürekli ön alan baskısı yapmamız şart. defans ile orta saha bloğunu mümkün olduğunca kalabalık tutmalıyız. kerem, feghouli ve gedson sık sık orta sahadan top almalı, istasyon olmalı. geri dörtlüyü kaderiyle başbaşa bırakmamalıyız.

    lütfen en azından basit hatalar yapmayalım. hatay bu hafta bay geçti ve önümüzdeki hafta milli maç var. 3 haftalık ara bir futbol takımı için iyi değildir bence. iyi bir dinlenme fırsatı gibi görünse de mental açıdan tam tersi de olabilir.

    futbol şansı da yanımızda olsun, gerekirse alanya maçındaki gibi oynayalım ama bir şekilde alalım şu maçı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın