resim
Altay Bayındır
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 365
    uğurcan ile arasındaki fark potansiyelleridir. hali hazırda uğurcan altay'dan daha dengeli ve güvenilir bir kaleci. burası net. ancak uğurcan 5 sene sonra şimdikinden çok daha iyi bir kaleci olamayacakken altay gelişimini, ki özellikle mental gelişimini, doğru tamamlarsa world class kaleci olabilir.

    21 mart 2021 beşiktaş fenerbahçe maçını izlerken dikkatinizi çekmiştir; kurtardığı her top sonrası yeri ve direği yumruklamalar, topu öpmeler, bağırıp çağırmalar vs. bunlar işte altay'ı şu an uğurcan'ın gerisinde bırakan davranışlar. sürekli bir şov peşinde. muhtemelen daha top gelirken kurtarırsa ne yapacağını planlıyor.

    sonuç olarak bazı maçlarda yaptığı büyük hatalar hep bu odak probleminden. maçlara yeterince konsantre olduğunu düşünmüyorum. bunları atlatabilirse gerçekten çok acayip bir seviyeye çıkar ama bunu da kesin yapar diyemem. en başa dönelim; uğurcan 5 sene sonra çok daha iyi bir kaleci olamayacak demiştim. ama daha kötü bir kaleci de olmayacak. altay ise 5 sene sonra world class olabilir ama bugünden daha kötü bir kaleciye de evrilebilir. tamamen kafa yapısına bağlı. tavanı ve potansiyeli çok yüksek, bakalım değerlendirebilecek mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın