• 3395
    buraya futbolcuları tek tek yazılarak aslında bak şöyle iyi futbolcular böyle yetenekli adamlar yazmakla bizim 2020-2021 yılı teknik kadro ve tüm futbolcu kadromuzun yaşadıkları ve yaşattıkları hüsranı hafifletemeyiz arkadaşlar.
    elinizi vicdanınıza koyun sezon başı bu takımdan bir tane futbolcu bile istemezdik. şimdi ağzımız sulanarak istediğimiz josef gel desek koşarak gelecek konumdaydı. burada bile kendisini ne kadar çöp olduğu ile ilgili neler neler yazıldı. kimse kimseyi kandırmasın. adamlar 40 yaşında atiba dan verim alıyorlar , necip falan yedekliyor. bize gelmediği için kutlamalar yaptık mensah için. rosier diye bir adam bulup gelmişler aynı bölgede toplam 4 tane futbolcumuz var aldığımız verim bir futbolcunun yarısı kadar. omar, linnes, şener ve yedlin. bugün şener hariç bunlardan hangisi sergenin elinde olsa keşke bizde olsa diye iç geçirirdik.
    sakatlanmıyorlar diye hayıflanıyoruz. kendilerine iyi bakıyorlar diyemiyoruz.
    ya duran toptan öne geçiyorlar diyoruz biz niye atamıyoruz bu duran topları diyemiyoruz.
    geri düşmüyorlar ki diyoruz kendi ciddiyetsizliğimize bakmıyoruz.
    bir tek kritik noktalarda lehlerine hakem hataları olduğuna katılıyorum. ama bu işler böyledir arkadaşlar. o noktalarda, o anlarda o hırsı gösterdiğinde, o isteği sahaya yansıttığında hakem de bir şekilde senin yanında oluyor. olaya böyle bakmak lazım.
    velhasıl ben takdir ediyorum kendilerini. ama özellikle ciddiyet ve hırs olarak kendilerine hayranım bile diyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın