• 200
    kimse kusura bakmasın da eline muhteşem fırsat geçmiş. hem ensende ki hem önündeki maç yapıyor ama sen gidip cuma günü puan kaybetmeyi bırak puan alamıyorsun puan. sonra da elaleme umut bağlıyoruz hem de fener'e.

    herkes fener kazansın umudumuz devam etsin diyor ama fener kazanınca puanların eşitleneceğini, ikili averajla üstte olcağımızı ve malum durumlar belliyken fener'in ''bir şekilde'' üstümüze geçiceğini kimse düşünmüyor mu ?

    maç öncesi bjk 2 puan önünde ve 1 maç eksiği var. 10 maçımız kaldı. bjk puan kaybetse bile biz bay geçiceğimiz hafta kazanırlarsa yine öndeler. bjk'nin bu 10 hafta da bir maç kaybetmesi bizim de tüm maçları kazanmamız lazım şampiyonluk için. (hesabı yanlış yapmış olabilirim). bu 10 haftada bir maçta berabere kalmaları bile bizim işimize pek yaramaz. arena'da 3 farklı kazanmamız gerekir.

    sonuç olarak yangıncı taraftar falan değilim ama boşuna umutlanmanın anlamı yok. bjk kazanırsa hiç olmazsa fenerle puan farkını koruruz. bi nebze şampiyonlar ligi elemeleri için rahatlarız.

    lafın kısası dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın